Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Your Business Name

Your Business Tagline

Over ons  

Wij hebben een passie voor persoonlijke dienstverlening en kwaliteit die in het volste vertrouwen uitgedragen wordt, waardoor ons tolken en vertalen zo soepel verloopt dat het lijkt alsof alles in uw eigen taal gebeurt.


Wij zijn een gerenommeerd bureau dat veel ervaring heeft met het tolken en vertalen voor Defensie, Rechtbanken, Asielzaken, Gezondheidszorg en Gemeenten.


Daarnaast verlenen wij sociaal-culturele adviezen op allerlei gebieden met betrekking tot Afghanistan. Dit is een extra mogelijkheid die u niet zo gauw zult tegenkomen, omdat wij daarvoor een speciale deskundige in huis hebben met veel interculturele ervaring.


Wij tolken, vertalen en adviseren vanuit het Pashto en Dari (ook Farsi genoemd in spreektaal) uit Afghanistan en het Farsi uit Iran naar het Nederlands toe, en andersom. Wij leveren deze diensten zowel via de telefoon, als op locatie (persoonlijk tolken) en schriftelijk (vertalen en reviseren). Onder ons aanbod vindt u hier meer over.


Daarnaast bemiddelen wij voor een groot aantal andere talen zoals; Turks, Koerdisch, Berbers/Arabisch en Somalisch. Wij gaan dan gericht voor u op zoek naar een bij de opdracht passende tolk of vertaler in ons betrouwbare netwerk van professionals.


Wij genieten het vertrouwen van een breed scala aan klanten, die ook regelmatig hun relaties naar ons doorverwijzen, en zouden graag ook U overtuigen van onze kwaliteiten via een oriĆ«nterend gesprek wat uiteraard vrijblijvend is.