Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Your Business Name

Your Business Tagline

Wij bieden: een specialistisch pakket van diensten en sociaal-culturele adviezen


Onze diensten zijn gericht op het leveren van kwaliteit die voor zichzelf spreekt.

Mocht u een specifieke wens hebben die U niet meteen herkent in ons aanbod op deze site, dan verzoeken wij u om contact op te nemen voor informatie over de extra mogelijkheden.


Wij staan altijd klaar om u te helpen om uw opdracht tot een goed einde te brengen, ook al gaat het om diensten die wij zelf niet in huis hebben: wij helpen u graag verder.


Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de meest voorkomende diensten die wij - steeds met wederzijdse voldoening - voor onze klanten mogen verrichten:

Tolken via de telefoon

Dit is een effectieve manier van communicatie die makkelijk te realiseren is omdat de tolk niet naar u toe moet reizen, en dus op elk gewenst moment beschikbaar kan zijn

Tolken op locatie

Dit kan prettiger werken omdat u de persoon dan ook ziet, vooral als de non-verbale communicatie ook een belangrijke rol speelt, zoals bij complexe of slecht-nieuws gesprekken en bepaalde therapiën.

Beëdigde vertalingen

Een gewaarmerkte vertaling kan vereist zijn als het gaat om:


huwelijksakten en notariële akten

identiteitsbewijzen en geboorteakten

diploma's en getuigschriften

overige officiële documenten

Vertalen van teksten

Staat uw soort tekst hieronder niet vermeld? Neemt u dan contact op met ons, dit is slechts een kleine greep uit ons totale aanbod.


handleidingen

brochures en reclamewerk

contracten

overige documenten

Revisie

Dit zorgt ervoor dat uw tekst 'duidelijk' overkomt, doordat de zinnen beter lopen, te ingewikkelde formuleringen eruit gehaald zijn, en over het hoofd geziene details weer hersteld zijn.

Sociaal-cultureel advies

Ondersteunende adviezen voor organisaties, ondernemingen en individuen bij beslissingen die te maken hebben met verschillende culturen.